• +40 774 403 849
  • contact@ash-energie.ro

Cum să alegi pompa de căldură potrivită?

Facturile la încălzire și electricitate sunt prea mari? Ce ar fi să treci la o nouă pompă de încălzire? Cu noul dispozitivul de încălzire și aer condiționat pe care ți-l propunem vei economisi în jur de 1000 €/an. Profită de serviciile noastre la cheie, descoperă sfaturile noastre gratuite și obține ajutor financiar într-o clipă!

Pompă de caldură aer/apă

Cu o echipă de specialiști în eficiența energetică și sustenabilitate, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii menite să reducă consumul de energie și să protejeze mediul înconjurător.

Funcționând cu aer, pompa de caldură Aer/Apă este un sistem de încălzire ecologic și bineințeles economic. Aerul fiind o sursă inepuizabilă și gratuită, îți vei reduce considerabil factura la energie. Cu pompa de căldură Aer/Apă, produci mai multă energie decât consumi. De exemplu, pentru 1 kWh de energie electrică consumată, pompa de căldură Aer/Apă returnează de la 3 până la 4 kWh de căldură.

Pe lângă încălzirea locuinței, pompa de căldură Aer/Apă produce apă caldă menajeră. Cuplându-l cu un rezervor sau cu un încălzitor termodinamic de apă, economisești și costurile cu apa caldă. Pentru a obține economii reale, este important să dimensionezi corect pompa de căldură aer/apă. Într-adevăr, supradimensionarea duce la un consum excesiv al echipamentului și la o durată de viață mai scurtă. Pentru a maximiza economiile, este recomandabil să consolidezi izolația locuinței tale pentru a evita pierderile de energie și, prin urmare, vei reduce nevoile de încălzire.

Care sunt avantajele pompei de căldură Aer/Apă?

Sistem ecologic si confort termic

Pompa de caldură Aer/Apa iese în evidență față de alte tipuri de încălzire cu combustibili fosili. Luându-și energia din aer, este, prin urmare, inodor în timpul funcționării, spre deosebire de centralele pe gaz sau pe petrol.

Pompa de caldura Aer/Apa mentine si garanteaza o temperatura constanta pe tot parcursul sezonului de iarna. Așadar, beneficiezi de căldură blândă în toate încăperile casei tale.

Valoare adăugată la imobil

Încălzirea fiind cea mai mare cheltuială de energie într-o casă, pompa de căldură Aer/Apă îți aduce costuri reduse la energie. Echiparea cu o pompă de căldură aer/apă îți permite să-ți îmbunătățești performanța energetică și să îți îmbunătățești casa. O locuinta incalzita cu ulei va fi clasificata E, F sau G pe DPE (Diagnoza performanta energetica). O casă echipată cu o pompă de căldură aer/apă, își va îmbunătăți DPE cu o medie de o etichetă.

Instalare simplă și eficientă

Pompa de caldură Aer/Apă este formată dintr-o unitate exterioară și o unitate interioară, poziționate într-una din încăperile casei. De dimensiuni reduse, necesită spațiu redus și astfel îți permite să păstrezi estetica locuinței tale. Pe lângă faptul că oferă performanțe excelente de încălzire, pompa de căldură Aer/Apă nu necesită, spre deosebire de lemne sau păcură, nici un spațiu de depozitare pentru combustibil. Ușor de instalat și întreținut, pompa de căldură Aer/Apă este soluția ideală de încălzire pentru lucrările de renovare energetică.

Emisii poluante reduse

Utilizarea energiei verzi vă permite să reduceți emisiile poluante și să contribuiți astfel la tranziția energetică.

Pompa de caldură Aer/Aer

Alături de pompa de căldură Aer/Apă, pompa de căldură Aer/Aer face parte din pompele de căldură de tip aerotermal. Pompa de căldură Aer/Aer funcționează datorită instalării a două unități. Unitatea exterioară atrage calorii din aer, iar unitatea interioară, formată dintr-un ventiloconvector, le returnează sub formă de căldură în casă. Această transformare a caloriilor din aer în căldură este posibilă datorită agentului frigorific care circulă între cele două unități.

Desfășurare în 4 etape:

Pompa de căldură Aer/Aer își extrage energia din aerul exterior, care este gratuit. Pentru a o returna sub formă de căldură, pompa de căldură Aer/Aer are nevoie de electricitate. Dar totuși consumă mai puțină energie decât un sistem tradițional de încălzire. De fapt, producția de căldură este mai mare decât consumul de energie electrică. În medie, dispozitivul produce 4 kWh de energie pentru 1 kWh de energie electrică utilizată. Aceasta corespunde unui COP (Coeficient de Performanță) de 4. Această rată de eficiență este între 3 și 5 pentru majoritatea pompelor de căldură Aer/Aer. Încălzirea rapidă a dispozitivului și reglarea sistemului permit economii semnificative.

Economisire de până la 60% la factura de energie.

Ușurința sa de utilizare te ajută să îți controlezi mai bine factura de energie termică. Datorită economiilor realizate, este nevoie de între 3 și 5 ani pentru a plăti o pompă de căldură Aer/Aer. Majoritatea pompelor de căldură Aer/Aer moderne sunt echipate cu sisteme conectate, permițându-le să fie programate de la distanță. Prin urmare, poți adapta încălzirea din fiecare cameră în funcție de ritmul tău de viață, folosind doar energia de care ai nevoie. Pentru a îți menține locuința cât mai bine încălzită, poți efectua lucrări de izolare precum ITE (Izolație termică exterioară) sau izolarea mansardelor.

Proiect la cheie

Proiectul tău de renovare energetica la cheie

ASH ENERGIE îți oferă suport în fiecare etapă a proiectului tău, pentru lucrări de renovare energetică în deplină liniște și siguranță.

Peste 1000 de clienți au avut încredere în noi.

Studiu energetic

Efectuați un studiu complet al locuinței dvs. cu unul dintre experții noștri în energie, apoi primiți instantaneu studiul dvs. și oferta detaliată pentru proiectul dvs.

Vizită tehnică

Unul dintre auditorii noștri energetici vine la tine acasă pentru a confirma fezabilitatea tehnică a proiectului tău de renovare energetică.

Proceduri administrative

Un manager de proiect dedicat efectuează pentru tine toți pașii necesari în ceea ce privește procedurile administrative.

Facilități

ASH ENERGIE vine la tine acasă pentru a-ți realiza lucrările de renovare energetică. Lucrarea dumneavoastră este acoperită de garanția noastră de zece ani.

Asistență pentru clienți

Beneficiați de asistență pentru clienți care vă răspunde la toate întrebările pe toată durata de viață a instalației dumneavoastră.

Our projects

Noteworthy Case Studies

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Solar-Powered Future

Solar-Powered Future

Sanfransisco, California

Solar Renaissance

Solar Renaissance

Sanfransisco, California

RECENZII

Ce spun clientii nostri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Am ales să colaborez cu ASH Energie pentru serviciile energetice și nu pot decât să exprim o experiență extrem de pozitivă. Echipa lor este extrem de profesionistă și implicată, oferindu-ne soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice.

Andreoiu Stefan

Client

Un aspect care a ieșit în evidență pentru noi a fost accentul pe eficiența energetică. ASH Energie nu doar că ne-a furnizat surse de energie durabile, dar ne-a și ghidat în implementarea unor tehnologii inovatoare pentru a reduce consumul de energie. Am observat o scădere semnificativă a costurilor lunare, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra bugetului nostru.

Manea Alexandru

Codetic

Our Partners

A trusted partner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Adresă:

Sat Corbu, Comuna Cătina, Nr. 233 Județul Buzău, România

Email:

contact@ash-energie.ro

Telefon :

+40 774 403 849


CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații contactează-ne!

Contactează-ne si vom fi receptivi la necesitatile tale. Iti vom oferi tot suportul nostru, de la studiul de fezabilitate pana la implementarea tehnică.