• +40 774 403 849
  • contact@ash-energie.ro
Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

Astăzi, fotovoltaicele sunt peste tot și sunt deosebit de populare în rândul proprietarilor de case pentru a economisi energie și pentru a contribui la efortul ecologic.

Datorită panourilor fotovoltaice, produci electricitate gratuită, verde, alimentând astfel toate echipamentele din casa ta.

Ce este energia fotovoltaică?

Cu o echipă de specialiști în eficiența energetică și sustenabilitate, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii menite să reducă consumul de energie și să protejeze mediul înconjurător.

Descoperita in 1839 de catre fizicianul francez Antoine Becquerel, energia fotovoltaica este o energie regenerabila provenita din soare. Emite radiații continue care pot fi transformate în electricitate. Această energie puternică este 100% verde și inepuizabilă. Producția de energie solară nu depinde de căldură, ci de lumina soarelui. Panourile solare produc energie atunci când soarele strălucește, indiferent de temperatura ambientală. Energia solară este o energie curată, nelimitată, locală, total naturală și nepoluantă, disponibilă peste tot, indiferent de regiune în care vă aflați.

Trei elemente sunt necesare pentru ca energia fotovoltaică să funcționeze.:

De ce să instalez panouri fotovoltaice în locuința ta?

Factură la energie redusă

Consumul direct de energie electrică pe care o produci va reduce valoarea facturii tale de energie electrică. Raportat la creșterea succesivă a prețurilor la energie din ultimele luni, panourile fotovoltaice prezintă ca o alternativă bună pentru a realiza economii de până la 70% la factura ta.

Un imobil mai valoros

Creșterea valorii casei tale datorită performanței energetice a devenit un criteriu de vânzare. Prin urmare, instalarea panourilor fotovoltaice în casa ta ajută la adăugare de valoare acesteia.

Consum local de energie electrică

Panourile fotovoltaice sunt unul dintre cele mai ecologice sisteme de producere a energiei electrice. Soarele este o energie nelimitată, curată și locală. Datorită panourilor solare, produceți și consumați propria energie electrică verde, fără carbon, la nivel local.

Proiect la cheie

Proiectul tău de renovare energetica la cheie

ASH ENERGIE îți oferă suport în fiecare etapă a proiectului tău, pentru lucrări de renovare energetică în deplină liniște și siguranță.

Peste 1000 de clienți au avut încredere în noi.

Studiu energetic

Efectuați un studiu complet al locuinței dvs. cu unul dintre experții noștri în energie, apoi primiți instantaneu studiul dvs. și oferta detaliată pentru proiectul dvs.

Vizită tehnică

Unul dintre auditorii noștri energetici vine la tine acasă pentru a confirma fezabilitatea tehnică a proiectului tău de renovare energetică.

Proceduri administrative

Un manager de proiect dedicat efectuează pentru tine toți pașii necesari în ceea ce privește procedurile administrative.

Facilități

ASH ENERGIE vine la tine acasă pentru a-ți realiza lucrările de renovare energetică. Lucrarea dumneavoastră este acoperită de garanția noastră de zece ani.

Asistență pentru clienți

Beneficiați de asistență pentru clienți care vă răspunde la toate întrebările pe toată durata de viață a instalației dumneavoastră.

Our projects

Noteworthy Case Studies

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Solar-Powered Future

Solar-Powered Future

Sanfransisco, California

Solar Renaissance

Solar Renaissance

Sanfransisco, California

RECENZII

Ce spun clientii nostri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Am ales să colaborez cu ASH Energie pentru serviciile energetice și nu pot decât să exprim o experiență extrem de pozitivă. Echipa lor este extrem de profesionistă și implicată, oferindu-ne soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice.

Andreoiu Stefan

Client

Un aspect care a ieșit în evidență pentru noi a fost accentul pe eficiența energetică. ASH Energie nu doar că ne-a furnizat surse de energie durabile, dar ne-a și ghidat în implementarea unor tehnologii inovatoare pentru a reduce consumul de energie. Am observat o scădere semnificativă a costurilor lunare, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra bugetului nostru.

Manea Alexandru

Codetic

Our Partners

A trusted partner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Adresă:

Sat Corbu, Comuna Cătina, Nr. 233 Județul Buzău, România

Email:

contact@ash-energie.ro

Număr de telefon :

+40 774 403 849


CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații contactează-ne!

Contactează-ne si vom fi receptivi la necesitatile tale. Iti vom oferi tot suportul nostru, de la studiul de fezabilitate pana la implementarea tehnică.