• +40 774 403 849
  • contact@ash-energie.ro
Boiler termodinamic

Boiler de apă termodinamic

Ecologic și accesibil, boilerul termodinamic de apă (CET) este un dispozitiv care vă permite să vă schimbați obiceiurile de consum pentru a reduce impactul asupra mediului. Marele avantaj este că poate economisi cu până la 70% la factura ta de apă caldă.

În plus, instalarea lui în locuința ta îți dă dreptul la mai multe bonusuri și asistență financiară, reducând și mai mult suma pe care va trebui să o platești. Iată toate răspunsurile la întrebările tale despre boilerele termodinamice.

Cum funcționează un boiler termodinamic de apă?

Cu o echipă de specialiști în eficiența energetică și sustenabilitate, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii menite să reducă consumul de energie și să protejeze mediul înconjurător.

Boilerul de apă termodinamic (numit și cumulus termodinamic) transformă apa rece în apă caldă folosind electricitate. Este același principiu cu cel al unei pompe de căldură aerotermale. Ceea ce este interesant la acest tip de aparat este că poți obține apă caldă pentru a-ți alimenta întreaga casă (duș, chiuvetă etc.) folosind aer, care este o energie inepuizabilă și gratuită.

Pentru a funcționa, boilerul termodinamic combină sistemul unei pompe de căldură aerotermale și cel al unui rezervor de apă, prin urmare puterea pompei este cea care o va determina pe cea a boilerului tău de apă și, în consecință, capacitatea acestuia de a produce apă caldă într-un interval mai mare, sau cantități mai mici. Eficiența acestui dispozitiv este exprimată folosind COP, Coeficientul de Performanță. Pentru a obține acest lucru, calculați pur și simplu numărul de kWh de căldură pe care un dispozitiv îl produce pentru 1 kWh de energie electrică consumată.

Proiect la cheie

Proiectul tău de renovare energetica la cheie

ASH ENERGIE îți oferă suport în fiecare etapă a proiectului tău, pentru lucrări de renovare energetică în deplină liniște și siguranță.

Peste 1000 de clienți au avut încredere în noi.

Studiu energetic

Efectuați un studiu complet al locuinței dvs. cu unul dintre experții noștri în energie, apoi primiți instantaneu studiul dvs. și oferta detaliată pentru proiectul dvs.

Vizită tehnică

Unul dintre auditorii noștri energetici vine la tine acasă pentru a confirma fezabilitatea tehnică a proiectului tău de renovare energetică.

Proceduri administrative

Un manager de proiect dedicat efectuează pentru tine toți pașii necesari în ceea ce privește procedurile administrative.

Facilități

ASH ENERGIE vine la tine acasă pentru a-ți realiza lucrările de renovare energetică. Lucrarea dumneavoastră este acoperită de garanția noastră de zece ani.

Asistență pentru clienți

Beneficiați de asistență pentru clienți care vă răspunde la toate întrebările pe toată durata de viață a instalației dumneavoastră.

Our projects

Noteworthy Case Studies

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Solar-Powered Future

Solar-Powered Future

Sanfransisco, California

Solar Renaissance

Solar Renaissance

Sanfransisco, California

RECENZII

Ce spun clientii nostri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Am ales să colaborez cu ASH Energie pentru serviciile energetice și nu pot decât să exprim o experiență extrem de pozitivă. Echipa lor este extrem de profesionistă și implicată, oferindu-ne soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice.

Andreoiu Stefan

Client

Un aspect care a ieșit în evidență pentru noi a fost accentul pe eficiența energetică. ASH Energie nu doar că ne-a furnizat surse de energie durabile, dar ne-a și ghidat în implementarea unor tehnologii inovatoare pentru a reduce consumul de energie. Am observat o scădere semnificativă a costurilor lunare, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra bugetului nostru.

Manea Alexandru

Codetic

Our Partners

A trusted partner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Adresă:

Sat Corbu, Comuna Cătina, Nr. 233 Județul Buzău, România

Email:

contact@ash-energie.ro

Telefon:

+40 774 403 849


CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații contactează-ne!

Contactează-ne si vom fi receptivi la necesitatile tale. Iti vom oferi tot suportul nostru, de la studiul de fezabilitate pana la implementarea tehnică.