• +40 774 403 849
  • contact@ash-energie.ro

Contactează-ne

Aveți un proiect de instalație fotovoltaică sau renovare energetică?

Ai o întrebare despre echipamentul tău, progresul proiectului tău sau orice altă solicitare?

Contactați-ne fie prin telefon, fie prin mesaj. Echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Orele de funcționare

Luni - Vineri
09:00 - 17:00

Ca parte a unui proiect de renovare energetică, izolarea termică a locuinței tale este prima soluție de pus în practică și primul tău pas către sobrietatea energetică. Într-adevăr, înainte de a vă gândi să vă schimbați centrala pentru o soluție mai ecologică și mai economică, trebuie să vă asigurați în mod logic că locuința dumneavoastră poate conserva energia pe care o veți produce. Cu toate acestea, izolarea slabă va provoca o pierdere a acestei energii, în special din cauza punților termice, care sunt locurile în care izolația nu este îmbinată.

În funcție de spațiile din locuința dvs., această pierdere de energie poate fi mai mult sau mai puțin semnificativă:

Pentru a vă izola mansarda și acoperișul, vom aplica între pod și acoperiș un material izolator, precum vată bazaltică sau vată de sticlă. Această izolație va servi ca o barieră între interiorul și exteriorul casei tale. Tehnica folosită variază în funcție de nevoile dumneavoastră sau de tipul de mansardă în cauză.

Izolație termică externă (ITE)

Termoizolația exterioară constă în acoperirea pereților casei tale cu materiale izolante, precum polistiren, fibră de lemn sau chiar vată de sticlă spre exemplu. Evident, acest strat va fi acoperit ulterior pentru ca locuința ta sa își păstreze aspectul estetic, și totodată va asigura rămânerea căldurii in interiorul casei (sau prospetimea, pe timpul verii) prin reducerea punților termice și, deci, a pierderilor de căldură.

Dar ce este o punte termică și ce înțelegem prin pierderi de căldură?

Este foarte simplu: o punte termică este o zonă mai mult sau mai puțin semnificativă la care există o discontinuitate în izolație. De cele mai multe ori, aceste punți termice se găsesc în podul, acoperișul sau pereții unei case, motiv pentru care acestea sunt zonele care vor fi tratate cu prioritate în cazul pierderilor de căldură.

Până în prezent, termoizolația exterioară este cea mai eficientă metodă de combatere a pierderilor de căldură și, prin urmare, de a preveni scăparea căldurii produse de sistemul dumneavoastră de încălzire.

Pentru a crește performanța energetică a casei tale, poți combina izolația termică exterioară cu izolarea mansardei. Într-adevăr, conform studiilor realizate, 30% din pierderile de energie provin din acoperiș și 25% din pereți.

După cum am menționat, efectuarea izolației termice din exterior îți asigură rămânerea căldurii produsă de încălzitoare în interiorul locuinței. Izolarea are un beneficiu ecologic semnificativ, care aduce avantaje economice mari, deoarece se va consuma mai puțină energie pentru a obține o temperatură placută în casă.

Datorită izolației termice exterioare, puteți economisi aproximativ 25% la facturile de energie!

Această economisire considerabilă îți va permite să te achiți rapid de lucrările de izolare realizate și să faci economii pentru proiecte noi, indiferent dacă se referă sau nu la renovarea energetică a locuinței tale. În plus, datorită diverselor ajutoare plătite de Guvern, nu este necesar să așteptați câțiva ani înainte ca lucrările de termoizolație exterioară să fie rentabile.

Proiect la cheie

Proiectul tău de renovare energetica la cheie

ASH ENERGIE îți oferă suport în fiecare etapă a proiectului tău, pentru lucrări de renovare energetică în deplină liniște și siguranță.

Peste 1000 de clienți au avut încredere în noi.

Studiu energetic

Efectuați un studiu complet al locuinței dvs. cu unul dintre experții noștri în energie, apoi primiți instantaneu studiul dvs. și oferta detaliată pentru proiectul dvs.

Vizită tehnică

Unul dintre auditorii noștri energetici vine la tine acasă pentru a confirma fezabilitatea tehnică a proiectului tău de renovare energetică.

Proceduri administrative

Un manager de proiect dedicat efectuează pentru tine toți pașii necesari în ceea ce privește procedurile administrative.

Facilități

ASH ENERGIE vine la tine acasă pentru a-ți realiza lucrările de renovare energetică. Lucrarea dumneavoastră este acoperită de garanția noastră de zece ani.

Asistență pentru clienți

Beneficiați de asistență pentru clienți care vă răspunde la toate întrebările pe toată durata de viață a instalației dumneavoastră.

Our projects

Noteworthy Case Studies

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Solar-Powered Future

Solar-Powered Future

Sanfransisco, California

Solar Renaissance

Solar Renaissance

Sanfransisco, California

RECENZII

Ce spun clientii nostri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Am ales să colaborez cu ASH Energie pentru serviciile energetice și nu pot decât să exprim o experiență extrem de pozitivă. Echipa lor este extrem de profesionistă și implicată, oferindu-ne soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice.

Andreoiu Stefan

Client

Un aspect care a ieșit în evidență pentru noi a fost accentul pe eficiența energetică. ASH Energie nu doar că ne-a furnizat surse de energie durabile, dar ne-a și ghidat în implementarea unor tehnologii inovatoare pentru a reduce consumul de energie. Am observat o scădere semnificativă a costurilor lunare, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra bugetului nostru.

Manea Alexandru

Codetic

Our Partners

A trusted partner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Adresă:

Sat Corbu, Comuna Cătina, Nr. 233 Județul Buzău, România

Adresa de email:

contact@ash-energie.ro

Număr de telefon :

+40 774 403 849


CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații contactează-ne!

Contactează-ne si vom fi receptivi la necesitatile tale. Iti vom oferi tot suportul nostru, de la studiul de fezabilitate pana la implementarea tehnică.