• +40 774 403 849
  • contact@ash-energie.ro

Istoria noastră

ASH ENERGIE este angajată în lupta împotriva schimbărilor climatice și pentru puterea de cumpărare a românilor.

Convinși de importanța energiilor regenerabile și a eficienței energetice pentru a face față provocării schimbărilor climatice, ASH ENERGIE a făcut din renovarea energetică globală activitatea sa de bază. Obiectivul nostru: să ne transformăm fundamental modelul energetic bazat pe consumul de combustibili fosili pentru un model mai curat și mai durabil.

Ascultând nevoile românilor și dorind să democratizeze tranziția energetică, ASH ENERGIE a reușit să evolueze și să se reinventeze pentru a dezvolta o gamă de produse și servicii care să îi permită să intervină astăzi, la cel mai bun preț, în toată energia unei gospodării. Pentru a oferi clienților săi cea mai mare transparență și o experiență incomparabilă, ASH ENERGIE a plasat digitalul în centrul ofertei sale. Angajați cu hotărâre să protejeze mediul înconjurător, tot personalul ASH ENERGIE împărtășesc aceeași pasiune: să acționăm cu tine, pentru a construi împreună o lume mai verde, mai durabilă și mai eficientă din punct de vedere energetic.

Angajamentul nostru

Cu o echipă de specialiști în eficiența energetică și sustenabilitate, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii menite să reducă consumul de energie și să protejeze mediul înconjurător.

Lupta împotriva energiei scumpe, accesul la energie curată, fără carbon și îmbunătățirea confortului tuturor românilor se află în centrul angajamentului ASH ENERGIE.

Acest angajament ne împinge în fiecare zi să dezvoltăm soluții digitale pentru a face față provocării schimbărilor climatice și a construi o lume mai curată, mai durabilă și mai rezistentă. Acțiunile și inovațiile noastre sunt ghidate de misiunea noastră: democratizarea tranziției energetice.

Încă de la crearea sa, ASH ENERGIE a fost un jucător angajat în conservarea mediului. Prin acțiunile noastre zilnice, participăm la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă incluse în agenda ONU 2030.

Accelerează tranziția ecologică, datorită renovării energetice. Misiunea noastră este să facem tot ce ne stă în putință pentru a accelera renovarea termică a locuințelor din România. Consiliem și sprijinim clienții zilnic.

Valorile noastre

Accelerează tranziția ecologică, datorită renovării energetice. Misiunea noastră este să facem tot ce ne stă în putință pentru a accelera renovarea termică a locuințelor din România. Consiliem și sprijinim clienții zilnic.

Valorile noastre, împărtășite de fiecare dintre angajații noștri, sunt busola care ne ghidează zilnic și ne împinge să accelerăm tranziția energetică. De asemenea, contribuie la o bună armonie în cadrul companiei și al întregului nostru ecosistem.

Serviciu de suport personalizat pentru a facilita finalizarea lucrării.

Angajament față de calitate, de la începutul procesului de renovare și până la final: de la suport până la realizarea lucrării.

Am plasat integritatea în centrul culturii companiei noastre și o cultivăm zilnic, deoarece este condiția esențială pentru interacțiuni durabile și virtuoase, atât cu clienții și partenerii noștri, cât și în cadrul companiei.

Tranziția ecologică este mai mult ca niciodată o problemă majoră în societatea noastră.

Astăzi, dorim să contribuim, la această mare provocare a secolului XXI.

Am identificat 3 domenii asupra cărora putem avea un impact pozitiv și pe care dorim să le consolidăm.

Protejarea mediului înconjurător

Sprijinirea gospodăriilor precare

Dezvoltarea locurilor de muncă local

Proiect la cheie

Proiectul tău de renovare energetica la cheie

ASH ENERGIE îți oferă suport în fiecare etapă a proiectului tău, pentru lucrări de renovare energetică în deplină liniște și siguranță.

Peste 1000 de clienți au avut încredere în noi.

Studiu energetic

Efectuați un studiu complet al locuinței dvs. cu unul dintre experții noștri în energie, apoi primiți instantaneu studiul dvs. și oferta detaliată pentru proiectul dvs.

Vizită tehnică

Unul dintre auditorii noștri energetici vine la tine acasă pentru a confirma fezabilitatea tehnică a proiectului tău de renovare energetică.

Proceduri administrative

Un manager de proiect dedicat efectuează pentru tine toți pașii necesari în ceea ce privește procedurile administrative.

Facilități

ASH ENERGIE vine la tine acasă pentru a-ți realiza lucrările de renovare energetică. Lucrarea dumneavoastră este acoperită de garanția noastră de zece ani.

Asistență pentru clienți

Beneficiați de asistență pentru clienți care vă răspunde la toate întrebările pe toată durata de viață a instalației dumneavoastră.

Our projects

Noteworthy Case Studies

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Solar-Powered Future

Solar-Powered Future

Sanfransisco, California

Solar Renaissance

Solar Renaissance

Sanfransisco, California

RECENZII

Ce spun clientii nostri

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Am ales să colaborez cu ASH Energie pentru serviciile energetice și nu pot decât să exprim o experiență extrem de pozitivă. Echipa lor este extrem de profesionistă și implicată, oferindu-ne soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice.

Andreoiu Stefan

Client

Un aspect care a ieșit în evidență pentru noi a fost accentul pe eficiența energetică. ASH Energie nu doar că ne-a furnizat surse de energie durabile, dar ne-a și ghidat în implementarea unor tehnologii inovatoare pentru a reduce consumul de energie. Am observat o scădere semnificativă a costurilor lunare, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra bugetului nostru.

Manea Alexandru

Codetic

Our Partners

A trusted partner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and standard dummy text ever since the 1500s, when an printer took it to make a type specimen book.

Adresă:

Sat Corbu, Comuna Cătina, Nr. 233 Județul Buzău, România

Email:

contact@ash-energie.ro

Telefon :

+40 774 403 849


CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații contactează-ne!

Contactează-ne si vom fi receptivi la necesitatile tale. Iti vom oferi tot suportul nostru, de la studiul de fezabilitate pana la implementarea tehnică.